top of page
Chef kök

HISTORIA

Biograf London 1907, salongen bestod av rektangulärt rum med ingången förlagd till ena långsidan. Filmduken var placerad vid kortväggen, vänster om ingången. Salongen hade från början 140 platser. Det var träbänkar med klaffsitsar avsedda för två personer. Här visades kortfilmer, stumfilmer och bland de första animerade filmer mellan åren 1907 fram till 1982, då biografen såldes. 

 

År 1985 fick vi möjligheten att etablera vår verksamhet som cafeteria under första två åren.

Sallader, hemgjorda smörgåsar, fikabröd och gott kaffe serverades.

 

1987 ställde vi om köket till restaurang där vi erbjöd husman och grillat som än idag kallas för Restaurang London. Köket har ständigt arbetat och utvecklat grillrätter som vi gör än idag. Ögats intryck, smakupplevelsen och servicen är det vi förutsätter att det ska vara på top och varit det under alla våra 35 år. 

Kött

Vårt kött sortiment är så brett att vi faktiskt importerar den från Nord Europa och Brasilien, Uruguay och Nya Zeeland. Svenskt kött är gästernas favorit och därför erbjuder vi det till bästa pris tom!

Köket tillagar all fisk och kött på grill som ger en utsökt smakupplevelse!

Göra Cocktails

BAREN

Ta en drink i baren!

Vår drink lista har brett sortiment för det ska dig oavsett om du vill ta en aperitif eller fira en afterwork med  dina kollegor  

Alkoholfria & glutenfria altenativ finns tillgängligt. 

bottom of page